Het nieuwe online magazine is er!

Lees snel hoe jij kans kan maken op een

cadeaubon ter waarde van 100 euro

voor Orange Mayonnaise!

Welkom bij Boys+Girls MAGAZINE

Na ruim zeven jaar een kindermode vakblad uitgegeven te hebben, brengt Uitgeverij Product Promotion nu ook Boys+Girls Magazine voor de consumenten!

Vier keer per jaar brengen wij digitale edities uit met verfrissende content. Denk aan fotoshoots met de nieuwste trends, mooie interviews met bloggers en kindermode retailers en in elke editie ook de laatste straattrends. In de tweede editie delen wij verschillende artikelen met jullie die eerder dit jaar ook in ons blad verschenen. Wil je weten wat er nog meer in staat? Klik dan snel verder naar het magazine!

Daarnaast hebben we ook een store locator gelanceerd waarin eenvoudig en overzichtelijk gezocht kan worden op kindermode winkels in de buurt, op maat of op merk. Heb je de gewenste winkel gevonden? Met één druk op de knop krijg jij de routebeschrijving! Op dit moment kan al gezocht worden naar verkooppunten van het populaire merk Indian Blue Jeans bij jou in de buurt. Binnenkort zullen wij hier nog meer merken en winkels aan toe gaan voegen.

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen én onze give-away acties!

We hopen dat jullie ervan zullen genieten! En heb je tips? Laat het ons dan vooral weten!

Veel lees plezier!

De redactie van Boys+Girls Magazine

Fashion Cult Jeans Cult Facebook Instagram